1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Pension

Het pension

Wij zijn een kleinschalig hondenpension, gelegen in Aarlanderveen, en richten ons alleen maar op de Labrador Retriever. In ons hondenpension kan uw Retriever terecht voor dag-, weekend- of vakantieopvang. We proberen uw hond altijd samen te doen met een andere hond, zodat ze altijd een maatje hebben. Mocht uw hond niet samen met een andere hond in een verblijf kunnen, dan kan er altijd gekeken worden of de hond alleen gehuisvest kan worden. Wij kunnen maximaal 32 honden opvangen in ons pension.

Het verblijf heeft een binnen- en buitenplaats, door middel van klapdeuren kan hij of zij naar buiten. In het binnen verblijf is de helft verwarmd met vloerverwarming, zodat de hond zelf kan beslissen of hij op een warme of liever op een koude vloer gaat liggen. Bij ons pension is alles aanwezig, namelijk een mand met dekentje, vers water, voerbak en voer. Wij voeren BISS 25, dit is een krokante brok en van zeer goede kwaliteit en ontwikkeld in Duitsland. Ook voeren wij ons eigen voer, Vrolijke Labrador Hoeve volwassen -of puppy brok. Allebei de soorten voer zijn eventueel ook bij ons te verkrijgen. Mocht uw hond speciaal voer hebben, een allergie hebben of gevoelige darmen dan mag u ook het eigen voer mee geven.

Mocht uw hond medicijnen gebruiken, dan kunnen wij deze aan uw hond geven. Als u de hoeveelheid aan ons door geeft en wanneer de medicijnen gegeven moeten worden, dan zullen wij dit doen. Voor het toedienen van medicijnen rekenen wij een kleine toeslag van €1 per dier, per dag. In ons pension is het verplicht dat uw hond juist is gevaccineerd. Wij verplichten de cocktail enting en het extra gedeelte voor de kennelhoest. Als uw hond niet juist is gevaccineerd dan kunnen wij uw hond niet aannemen in ons pension.

Bij ons komt uw hond in contact met meerdere soort genoten. Hierdoor is de kans groter dat uw huisdier iets oploopt. Bijvoorbeeld een verkoudheid, een verwonding of een buikgriep. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen, maar soms is een bezoek aan de dierenarts toch nodig. Daarom kunt u bij ons ook deelnemen aan het medifonds. Dan vergoeden wij de kosten, als deze vallen onder de voorwaarden van het medifonds (dierenartskosten bij een bacteriële en/of virale infectie welke op zijn minst hoogstwaarschijnlijk is opgelopen tijdens het verblijf, m.a.w. alles wat een dier opgelopen zou kunnen hebben van een ander dier tijdens het verblijf in ons pension) Let op: het medifonds geldt alleen tijdens het verblijf van de hond bij ons, niet als de hond alweer thuis is. De kosten van het medifonds bedragen €1,25 per dag.

Wij beschikken ook over een aantal speelweides, zodat uw hond een paar keer per dag buiten zijn of haar energie kwijt kan en hun behoeften kunnen doen.
Er is ook de mogelijkheid om uw hond tegen een vergoeding te laten borstelen tijdens zijn of haar verblijf. Daarnaast is er een wasplaats aanwezig, zodat u indien gewenst, uw hond weer fris gewassen kunt ophalen (tegen vergoeding)

Om acht uur in de ochtend zullen de honden voor de eerste keer naar buiten gaan. Overdag zullen zij nog twee keer naar buiten gaan, en in de avond zullen zij voor de laatste keer naar buiten gaan. Daarna gaan zij lekker slapen. Wij zullen er alles aan doen om uw hond een fantastische vakantie te bezorgen!

Ook bieden wij dagopvang aan. De honden kunnen gebracht worden vanaf 8.00. De honden van de dag opvang gaan overdag mee in het zelfde programma als de vakantie opvang honden. Zij gaan samen met de vakantie opvang honden naar buiten en kunnen met elkaar spelen. Dag opvang is alleen geldig als de hond dezelfde dag wordt gebracht en ook weer opgehaald.

Voor dagopvang kunt u een 10 rittenkaart aanschaffen.

Reserveer nu

Als u op zoek bent naar de beste plek voor uw hond, bent u bij ons aan het goede adres!