1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Pension

Het pension

Wij zijn een kleinschalig hondenpension, gelegen in Aarlanderveen, en richting ons alleen maar op de Labrador Retriever. In ons hondenpension kan uw Retriever terecht voor dag-, weekend- of vakantieopvang. We proberen uw hond altijd samen te doen met een andere hond, zodat ze altijd een maatje hebben. Mocht uw hond niet samen met een andere hond in een verblijf kunnen, dan kan er altijd gekeken worden of de hond alleen gehuisvest kan worden.

Het verblijf heeft een binnen- en buitenplaats, door middel van klapdeuren kan hij of zij naar buiten. In het binnen verblijf is de helft verwarmd met vloerverwarming, zodat de hond zelf kan beslissen of hij op een warme of liever op een koude vloer gaat liggen. Bij ons pension is alles aanwezig, namelijk een mand met dekentje, vers water, voerbak en voer. Wij voeren BISS25, dit is van zeer goede kwaliteit en ontwikkeld in Duitsland. Dit voer is eventueel ook bij ons te verkrijgen. Mocht uw hond speciaal voer hebben, een allergie hebben of gevoelige darmen dan mag u ook het eigen voer mee geven.

Mocht uw hond medicijnen gebruiken, dan kunnen wij deze aan uw hond geven. Als u de hoeveelheid aan ons door geeft en wanneer de medicijnen gegeven moeten worden, dan zullen wij dit doen. Voor het toedienen van medicijnen rekenen wij een kleine toeslag van €1 per dier, per dag. In ons pension is het verplicht dat uw hond juist is gevaccineerd. Wij verplichten de cocktail enting en het extra gedeelte voor de kennelhoest. Als uw hond niet juist is gevaccineerd dan kunnen wij uw hond niet aannemen in ons pension.

Wij beschikken ook over een speelweide, zodat uw hond een paar keer per dag buiten zijn of haar energie kwijt kan en hun behoeften kunnen doen. In de toekomst zullen wij nog meer speelweides creëren.
Er is ook de mogelijkheid om uw hond tegen een vergoeding te laten borstelen tijdens zijn of haar verblijf. Daarnaast is er een wasplaats aanwezig, zodat u indien gewenst, uw hond weer fris gewassen kunt ophalen.
Wij zullen er alles aan doen om uw hond ook een fijne vakantie te geven!

Reserveer nu

Als u op zoek bent naar de beste plek voor uw hond, bent u bij ons aan het goede adres!