1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Pups

Nieuwe pups

In 2020 zullen wij meerdere nestjes pups verwachten, in de kleuren chocolade bruin, zwart en geel.
Alle ouders van de pups hebben een stamboom, zijn getest op heupen, ellebogen en ogen. En ook hebben zij allemaal een DNA test, zodat wij met zorg een goede combinatie kunnen maken. Al deze test resultaten zijn aanwezig en mag u ook inzien.
Al onze pups hebben ook een stamboom. Zij worden 3 keer ontwormd, gechipt door de Raad van Beheer, ze worden ingeënt en ze krijgen een Europees paspoort. Onze pups mogen met ongeveer 7,5 week het nest verlaten. U krijgt dan ook een nest doekje mee met de geur van het nest.
Heeft u interesse in een pup of wilt u weten wanneer wij een nestje verwachten? Schrijft u zich dan in via het contactformulier. Maak daarin ook de gewenste kleur en geslacht bekend en vermeld ook even wanneer uw nieuwe huisgenoot ongeveer welkom is, dan gaan wij kijken of en hoe wij u het beste kunnen helpen.

Momenteel is de vraag naar pups heel erg groot. Wij hebben nu echter geen nestje pups, dus ook geen pups beschikbaar. Naar alle waarschijnlijkheid zullen wij pas weer in september / oktober 2020 een nestje zwart / bruine pups verwachten. Wilt u hiervoor op de wachtlijst, neem dan contact op. Bij voorkeur via de mail.

Onze honden