1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Gezonde hondenbrokken

✔ Bevat alle benodigde voedingsstoffen
✔ Ook speciaal voor pups
✔ Binnen 2 á 3 dagen bezorgd

U gunt uw hond natuurlijk de gezonde hondenbrokken zodat zijn of haar vacht blijft glanzen en zodat de ogen en huid gezond blijven. Lees hieronder waarom gezond hondenvoer belangrijk is voor het welzijn en de ontwikkeling van uw pup of labrador.

> Bekijk ons aanbod hondenvoeding

Gezonde hondenbrokken uit Aarlanderveen voor een gezonde hond

Wanneer u uw hond eten geeft, dan is het belangrijk dat de hondenbrokken de juiste hoeveelheid mineralen en vezels bevatten. Bij het hondenpension Vrolijke Labrador Hoeve fokken we pups en daarom weten we hoe belangrijk de eerste tien maanden zijn voor het leven van een pup en dat de juiste voedingswaarde in gezond hondenvoer essentieel is. In deze periode vindt ontwikkeling en skeletgroei plaats. Zo wordt de basis gelegd voor een gezond hondenleven. De samenstelling van hondenbrokken voor uw pup bevat alle voedingstoffen die een hond nodig heeft. De hondenbrokken zijn te bestellen via de webshop.

Weekendje weg (voor honden)

Ook honden verdienen een weekendje weg. Dat is mogelijk door hen te laten verblijven in het hondenpension Vrolijke Labrador Hoeve in Aarlanderveen. In dit hondenpension geniet uw pup of labrador van alle luxe waar hij of zij zich van kan wensen. Samen met de andere honden die daar ook verblijven, beleven ze een fijne tijd op de landelijke hoeve waar veel ruimte is. Hier wordt uw pup of labrador goed verzorgd, kan er lekker gespeeld worden en krijgt uw hond gezonde hondenbrokken. Bekijk de tarieven van deze hondenpension.

Bel of mail ons

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking? Kom dan gezellig langs en ervaar zelf de hemel voor honden. Heeft u vragen over gezonde hondenbrokken of wat er nu precies zo gezond is aan ons gezonde hondenvoer uit Aarlanderveen? Bel of mail ons via 06-52286949 of vrolijkelabradorhoeve@gmail.com.