1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Over ons

Onze ‘Vrolijke Labrador Hoeve’

Welkom op de website van onze Hoeve, genaamd de Vrolijke Labrador Hoeve. Onze ruime, landelijke hoeve wordt bewoond door onze eigen Labrador Retrievers en door de vele logees die wij mogen ontvangen. De naam “Vrolijke Labrador Hoeve” is ontstaan uit onze liefde voor onze
labradors, en de liefde en het enthousiasme die we van hen terug krijgen.
Doordat we steeds vaker de vraag kregen of we ook honden konden opvangen zijn wij een klein pension begonnen. Mede omdat we een erg groot hart
hebben voor honden hebben wij er een luxe pension van gemaakt met een luxe uitstraling en alles
wat een hondenhart begeert. Ze kunnen hier lekker rennen in de grote speelweides, graven in de zandbak, tennisballen halen, en lekker spetteren in de badjes met water. Kortom, baasjes op vakantie, de honden ook vakantie 🙂

Wij wonen in de randstad, ook wel het ‘Groene Hart’ genoemd, lekker vrij in het dorp Aarlanderveen,
goed bereikbaar uit alle windstreken. Met 5 a 6 kilometer van de N11 en de A12 sta je zo voor de
deur. Ook in de directe omgeving is
het hier een schitterend gebied , vele uitgestrekte polders en de enigste werkende molenviergang ter
wereld. De boerderij waar we op wonen en de landerijen erom heen bieden mogelijkheden genoeg
om er met onze honden erop uit te trekken.

Met onze eigen Labrador Retrievers krijgen wij regelmatig een nestje pups. Wij hebben ze in alle kleuren, namelijk zwart, chocolade bruin en geel. Alle honden hebben een stamboom en zijn getest op heupen, ellebogen en ogen, en ook onze pups hebben een stamboom.
Ons doel is een gezonde hond af te leveren, met een gouden karakter, een maatje voor het hele gezin. Een mooie bouw, een sprekende kop en van die lieve ogen waar je in verdrinkt als je er naar kijkt.

Neem gerust verder een kijkje op onze site en mochten er vragen zijn, vul dan gerust een contactformulier in. Mailen of bellen kan ook, ons telefoonnummer en mail adres zijn terug te vinden op onze site.

Een impressie

We zijn op TV geweest! bekijk ons filmpje en neem een kijkje in de keuken van het pension

Wie zijn wij?

Gerco Burggraaf

Gerco Burggraaf

Hallo, ik ben Gerco Burggraaf, geboren en getogen op de boerderij waar de Vrolijke Labrador Hoeve is gevestigd. Opgegroeid tussen de koeien, kalfjes, schapen, poezen en ook honden… De liefde voor dieren is met de paplepel ingegoten, waardoor ik na de lagere school naar de landbouwschool ging. Na de lagere en de middelbare landbouw school te hebben afgesloten werd ik mede ondernemer op de boerderij die van me ouders was. Na jaren werkzaam te zijn geweest heb ik het overgenomen, maar me ouders komen nog dagelijks op de boerderij. Aantal jaren geleden kwam ik Pauline tegen in de supermarkt waar ze altijd zo mooi zeggen, de rest is geschiedenis… Toen we samen de hond lieten jongen vonden we het zo leuk dat we besloten er mee verder te gaan en de Vrolijke Labrador Hoeve was geboren.

Pauline Burggraaf-Treur

Pauline Burggraaf-Treur

Hallo, ik ben Pauline Treur, en ik ben opgegroeid op de boerderij van mijn ouders in Waverveen. Opgegroeid tussen de koeien, varkens, schapen, poezen en hond. We hadden regelmatig nestjes kittens en lammetjes, toen vond ik het jonge leven al heel erg leuk. Na het behalen van mijn Havo diploma ben ik in de supermarkt wereld terecht gekomen, waarin ik 15 jaar werkzaam ben geweest. In die periode ben ik Gerco tegen gekomen en ben ik op de boerderij in Aarlanderveen komen wonen. Toen we ons eerste nestje pups hadden vond ik dat zo leuk dat ik daar meer mee wilde gaan doen. Ik ben de cursus ondernemer asiel, pension, kennel gaan doen en heb hiermee mijn honden –en kattenbesluit gehaald. Het duurde niet lang of de Vrolijke Labrador Hoeve was geboren.