1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Pups

Wij hebben zelf Labrador Retriever teefjes, in alle kleuren, waar wij nestjes pups mee kunnen krijgen. De moeder honden zijn dus bij ons aanwezig. U kunt alle honden elders op de site bekijken. Wij laten onze teefjes altijd elders dekken, wij beschikken zelf niet over een reu. Wij laten onze teefjes altijd dekken door een reu van JoJaMaCo's hof, neem ook gerust een kijkje op hun website.

Alle ouders van de pups hebben een stamboom, en zijn getest op heupen, elle bogen en ogen. Uiteraard moet dit allemaal in orde zijn, anders mogen wij niet fokken. En ook hebben zij allemaal een DNA test ondergaan, zodat wij met zorg een goede combinatie kunnen maken. Al deze test resultaten zijn aanwezig en mag u ook inzien. Wij zijn zelf ook lid van een rasvereniging, de Labrador Kring Nederland (LKN), en fokken volgens hun richtlijnen. Dit betekent o.a. dat onze teefjes maar 1 keer in 12 aaneengesloten maanden een nestje mogen krijgen.

Al onze pups hebben uiteraard ook een stamboom. Voordat ze het nest mogen verlaten, worden zij 3 keer ontwormd, gechipt door de Raad van Beheer, ze worden ingeënt en ze krijgen een Europees paspoort. Bij onze pups hebben wij ook een koopcontract. Wij zullen deze, als u de eerste keer bij de pups komt kijken, met u doornemen.
Wij hebben ook ons eigen merk voer, Vrolijke Labrador Hoeve puppy brokjes. Deze brokjes eten de pups al als hij of zij met u meegaat naar huis. Wij adviseren u om de pup deze brokjes te blijven voeren als de pup met u mee gaat. Dit is beter voor de darmpjes, een pup kan anders snel aan de diarree gaan. De Vrolijke Labrador Hoeve puppy brokjes kunt u bij ons verkrijgen en op een later moment bestellen via onze webshop.

Wanneer er bij ons een nestje geboren is, laten wij bezoek toe vanaf dat de pups minimaal 3 weken oud zijn. En onze pups mogen met ongeveer 7,5 - 8 weken het nest verlaten. U krijgt dan ook een nest doekje mee met de geur van het nest. Ook krijgt u dan een leuke goodiebag mee voor de pup. En wij geven u een voerschema, ontwormschema en vaccinatie schema mee, zodat u precies weet wanneer dit allemaal moet gebeuren.

Ook bij ons te verkrijgen in ons winkeltje zijn diverse benodigdheden voor de pup: benches, bench kleden, snuffelmatten, voerborden, ontwormings pilletjes, halsbandjes, kauwstaafjes en leuke speeltjes voor uw nieuwe huisgenootje..

Heeft u interesse in een pup of wilt u weten wanneer wij een nestje verwachten? Schrijft u zich dan in via het contactformulier. Maak daarin ook de gewenste kleur en geslacht bekend en vermeld ook even wanneer uw nieuwe huisgenoot ongeveer welkom is, dan gaan wij kijken of en hoe wij u het beste kunnen helpen. Vertel bij voorkeur ook iets over jullie thuis situatie, hoeveel tijd jullie hebben om voor de pup te zorgen en wat jullie denken de pup te kunnen bieden. Wij willen graag het beste voor onze pups, en daarom is het fijn om van te voren alvast wat meer informatie te hebben.

Wij zullen pas weer rond mei/juni weer pups verwachten, zwart en bruin. Blonde pups wordt pas weer rond begin 2025.

Op dit moment zijn er bij onze oom, van JoJaMaCo's Hof, nog een aantal pups beschikbaar. Het gaat om twee zwarte reutjes en een blond reutje. Zij zijn geboren op 1e kerstdag. Als u interesse heeft in deze pups, dan kunt u contact opnemen via www.jojamacoshof.nl, daar staat ook een 06 nummer.

Onze honden