1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Pension

Het pension

Wij zijn een kleinschalig hondenpension, gelegen in Aarlanderveen, en richten ons alleen maar op de (Labrador) Retriever. Dit zijn dan de rassen: Labrador Retriever, Golden Retriever, Flatcoated Retriever en de Nova Scotia Ducktolling Retriever.

In ons hondenpension kan uw Retriever terecht voor dag-, weekend- of vakantieopvang. We proberen uw hond altijd samen te doen met een andere hond, zodat ze altijd een maatje hebben. Mocht uw hond niet samen met een andere hond in een verblijf kunnen, dan kan er altijd gekeken worden of de hond alleen gehuisvest kan worden. Wij kunnen maximaal 32 honden opvangen in ons pension.

Accommodatie:

Uw hond verblijft in een kennel. Het verblijf van uw hond heeft een binnen- en buitenplaats, door middel van klapdeuren kan hij of zij naar buiten. In het binnen verblijf is de helft verwarmd met vloerverwarming, zodat de hond zelf kan beslissen of hij op een warme of liever op een koude vloer gaat liggen. Bij ons pension is alles aanwezig, namelijk een mand met dekentje, vers water, voerbak en voer. Wij voeren ons eigen voer, Vrolijke Labrador Hoeve volwassen -of puppy brok. Dit zijn geperste brokken. Ons eigen merk voer is eventueel ook bij ons te verkrijgen. Bent u benieuwd naar ons eigen merk voer en wilt u hier meer informatie over lezen? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Mocht uw hond speciaal voer hebben, een allergie hebben of gevoelige darmen dan mag u ook het eigen voer mee geven.

Mocht uw hond medicijnen gebruiken, dan kunnen wij deze aan uw hond geven. Als u de hoeveelheid aan ons door geeft en wanneer de medicijnen gegeven moeten worden, dan zullen wij dit doen. Voor het toedienen van medicijnen rekenen wij een kleine toeslag van €1 per dier, per dag. In ons pension is het verplicht dat uw hond juist is gevaccineerd. Wij verplichten de cocktail enting en het extra gedeelte voor de kennelhoest. Als uw hond niet juist is gevaccineerd dan kunnen wij uw hond niet aannemen in ons pension.

Bij ons komt uw hond in contact met meerdere soort genoten. Hierdoor is de kans groter dat uw huisdier iets oploopt. Bijvoorbeeld een verkoudheid, een verwonding of een buikgriep. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen, maar soms is een bezoek aan de dierenarts toch nodig. Daarom kunt u bij ons ook deelnemen aan het medifonds. Dan vergoeden wij de kosten, als deze vallen onder de voorwaarden van het medifonds (dierenartskosten bij een bacteriële en/of virale infectie welke op zijn minst hoogstwaarschijnlijk is opgelopen tijdens het verblijf, m.a.w. alles wat een dier opgelopen zou kunnen hebben van een ander dier tijdens het verblijf in ons pension) Let op: het medifonds geldt alleen tijdens het verblijf van de hond bij ons, niet als de hond alweer thuis is. De kosten van het medifonds bedragen €2,00 per dag.

Wij beschikken ook over een aantal speelweides, zodat uw hond een paar keer per dag buiten zijn of haar energie kwijt kan en hun behoeften kunnen doen. Deze speelweides bestaan uit beton en aan zandbak. In de zandbak kan de hond zijn of haar behoeftes doen.
Er is ook de mogelijkheid om uw hond tegen een vergoeding te laten borstelen tijdens zijn of haar verblijf. Daarnaast is er een wasplaats aanwezig, zodat u indien gewenst, uw hond weer fris gewassen kunt ophalen (tegen vergoeding)

Om acht uur in de ochtend zullen de honden voor de eerste keer naar buiten gaan. Overdag zullen zij nog twee keer naar buiten gaan, en in de avond zullen zij voor de laatste keer naar buiten gaan. Dit zal zijn tussen 21:30 en 22:00. Daarna gaan zij lekker slapen. Wij zullen er alles aan doen om uw hond een fantastische vakantie te bezorgen!

Dagopvang:

Ook bieden wij dagopvang aan. De honden kunnen dan gebracht worden vanaf 8:00 en uiterlijk 18:00 weer opgehaald worden. De honden van de dag opvang gaan overdag mee in het zelfde programma als de vakantie opvang honden. Zij gaan samen met de vakantie opvang honden naar buiten en kunnen met elkaar spelen.

Dag opvang is alleen geldig als de hond dezelfde dag wordt gebracht en ook weer opgehaald. Voor dagopvang kunt u een 10 rittenkaart aanschaffen. Deze kost €195,00 en is dus iets voordeliger. Elke dag dat uw hond geweest is, zetten wij een stempel, totdat de kaart vol is. Let wel op: deze kaart is 9 maanden geldig!

Voorwaarden / huisregels:

Wij hebben wel enkele voorwaarden waar uw hond aan moet voldoen, voordat deze bij ons komt logeren. Dit zijn de volgende voorwaarden:

  • uw hond is juist ingeënt, dit betekent dat de hond de cocktail enting heeft en als extra enting de kennelhoest bortadella. Deze entingen mogen beide niet ouder zijn dan een jaar. Een geldige titerbepaling van de cocktail enting mag ook.
  • uw hond is voordat hij of zij bij ons komt logeren recentelijk behandeld tegen vlooien en wormen.
  • uw hond mag ten tijde van de dag dat hij of zij gebracht wordt niet ziek zijn! Als uw hond bijvoorbeeld een darminfectie heeft kunnen wij de hond niet aannemen, i.v.m het besmettingsgevaar!
  • Uw hond moet sociaal zijn en zich goed kunnen gedragen in het spelen in een groep.
  • Tot slot, vanaf 1 januari 2021 is het bij ons verplicht, dat de nieuwe reuen, die nog niet bij ons te gast zijn geweest, en in de dagopvang willen komen, gecastreerd zijn. Natuurlijk hoeft dit niet als de hond nog jonger is dan 1 jaar, maar u moet dan wel het plan hebben om dit, voordat hij 13 maanden is, te doen. Ongecastreerde reuen kunnen kemphanen gedrag of rij gedrag vertonen en dit is heel erg onrustig voor de groep.
  • Is uw hond ouder dan 12 maanden, en wilt u hem voor een langere periode bij ons onderbrengen, of hem bij ons laten overnachten, dan moet hij wel gecastreerd zijn.
  • Wij accepteren ook een chemische castratie, maar dan moet deze wel 100% werkend zijn!

In de drukke vakanties kunnen wij de vraag niet aan en daarom zullen wij eerst de vaste gasten en eigen gefokte honden voorrang geven. Ook kiezen wij voor de meeste sociale honden in de omgang met andere honden. Wij hebben het recht om honden die niet in ons beleid passen te weigeren.

 

Reserveer nu

Als u op zoek bent naar de beste plek voor uw hond, bent u bij ons aan het goede adres!