1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Hondenvoeding

✔ Bevat alle benodigde voedingsstoffen
✔ Ook speciaal voor pups
✔ Binnen 2 á 3 werkdagen bezorgd

Doordat er zoveel keus is aan verschillende hondenvoeding, is het lastig om te kiezen wat nu het beste is voor uw hond. Daarom maken we het makkelijk voor u, want bij Vrolijke Labrador Hoeve uit Aarlanderveen is het mogelijk om geselecteerde en goede hondenbrokken te bestellen via de webshop. Goed hondenvoer voor een optimale gezondheid van uw trouwe vriend!

> Bekijk ons aanbod hondenvoeding

Hondenvoeding uit Aarlanderveen voor uw trouwe vriend

Het uitkiezen van de juiste hondenvoeding is uiterst belangrijk. Goed hondenvoer beschikt over genoeg mineralen en vitamines zodat uw hond gezond blijft en bovenal geniet van de smaak. Bij de webshop van ons hondenpension in Aarlanderveen bieden we u namelijk twee soorten goede hondenbrokken aan: goede en gezonde hondenbrokken die te bestellen zijn voor puppy’s en volwassen honden. Deze kwalitatief goede hondenbrokken hebben een samenstelling van alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft. Twee voedingselementen die dus genoeg vezels en smaak bevatten en daarmee een gezonde maaltijd zijn voor uw hond. Uw puppy of hond eet zijn buik vol met deze lekkere hondenvoeding uit Aarlanderveen!

Een walhalla voor uw hond

Heeft u uw vakantie geboekt en heeft u de behoefte om zonder uw hond te gaan, maar heeft u niemand om op uw hond te passen? Dan hebben we goed nieuws, voor u en voor uw hond. Bij hondenpension Vrolijke Labrador Hoeve kunt u namelijk uw hond zelf ook op vakantie laten gaan!
In dit hondenpension dat zich bevindt op een ruime en landelijke hoeve kan uw hond alles doen wat zijn hondenhart begeert. Natuurlijk krijgt uw hond bij ons dan ook goed hondenvoer dat zorgt voor gezonde honden. Door dit hondenvoer krijgt uw hond bijvoorbeeld een glanzende vacht. Deze hondenbrokken zijn ook te bestellen via onze online winkel. Zo gaat u dus met een gerust hart op vakantie omdat u weet dat uw hond in goede handen is, gezonde hondenvoeding krijgt en het enorm naar zijn zin heeft in het walhalla voor honden. Kom gerust eens langs en ervaar zelf waarom dit hondenpension Vrolijke Labrador Hoeve heet.

Benader ons

Heeft u een vraag over welke hondenbrokken u het beste kunt bestellen bij onze winkel in Aarlanderveen? Heeft u vraag over uw huidige hondenvoeding of wilt u weten aan welke eisen goed hondenvoer moet voldoen? Bekijk onze veel gestelde vragen. Of heeft u ergens anders een vraag over? Wij denken graag met u mee over allerlei hondenzaken. Ook over het hondenpension. Bel ons via 06-52286949 of stuur een e-mail naar vrolijkelabradorhoeve@gmail.com.