1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Reserveren

Pension

€26,50

Per dag

Vakantie opvang (Hoogseizoen €30) 30-12 t/m 02-01 is volgeboekt

€21,00

Per dag

Dag opvang

DE DAGEN 30-12-23 TOT EN MET 02-01-24 ZIJN VOLGEBOEKT. VOOR DEZE DAGEN KAN DUS NIET MEER GERESERVEERD WORDEN.

Wij willen u vriendelijk vragen, als u een reservering maakt, om meteen de juiste periode te reserveren. Het komt heel vaak voor, dat vlak na een reservering, deze alweer gewijzigd wordt. Dit kost ons ontzettend veel tijd om dit te veranderen en weer juist in onze agenda en systeem te noteren. Boek eerst uw vakantie en maak daarna pas een reservering bij ons! Alvast hartelijk dank.

  • Zomervakantie 2024: hiervoor nemen wij geen nieuwe klanten aan.
  1. Eerst mogen de klanten reserveren die al meerdere jaren in de zomer bij ons komen, waarvan de honden in de dagopvang komen en waarvan de honden al meerdere keren in ons pension zijn verbleven. Zij krijgen tot 1 december voorrang om te reserveren. Daarna komen pas de nieuwe klanten.

Voor de zomervakantie 2024 gelden de volgende regels:

  1. U MAG ALLEEN DE PERIODE RESERVEREN, DIE OOK ECHT GEBRUIKT GAAT WORDEN. Het is niet toegestaan om een langere periode te reserveren dan gebruikt gaat worden.

 WILT U DE RESERVERING WIJZIGEN, ook al is het maar met 1 of 2 dagen, dan zullen wij eerst een factuur van €25 in rekening brengen. Na betaling van deze factuur zullen wij pas, indien mogelijk, uw reservering wijzigen

 

  • Indien de hond vóór de afgesproken periode wordt opgehaald dan betaald de eigenaar de kosten over de hele afgesproken periode
  • Bij een reservering voor ons pension worden de breng- en haal dag ieder als een volledige dag gerekend.
  • Mocht u de reservering willen annuleren, dan kunt u dit tot 2 weken van te voren kosteloos doen. Binnen 2 weken voor aanvang van de gereserveerde periode, brengen wij een gedeelte van de totale kosten van de gereserveerde periode in rekening. Tenzij u een annuleringsverzekering heeft afgesloten voor €15 per reservering, per dier. Dan kunt u ten alle tijde kosteloos annuleren.

Verzorging

Borstelen

Per week

Per hond €12,50

Wassen

Per keer

Per hond €15,00