1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

Tarieven

Pension

€18,50

Per dag

Vakantie opvang (hoogseizoen +€2,50 per dag)

€16,00

Per dag

Dag opvang (hoogseizoen +€2,50 per dag)

Geachte klant, omdat wij voor de schoolvakanties (voorjaars,- zomer,- en kerstvakantie) veel meer aanvragen krijgen dan we aankunnen, hebben wij de procedure voor het aan nemen van reserveringen aangepast. Voor de kerstvakantie, voorjaarsvakantie en zomervakantie zullen wij eerst onze vaste en bestaande klanten én honden die bij ons gefokt zijn, voorrang geven. Ook geven wij de honden die het meest sociaal zijn en zich goed kunnen gedragen in een roedel voorrang. Daarna zullen wij pas verder kijken naar de rest van de reserveringen.

Voor reserveringen voor de zomervakantie zullen wij tot 1 april geen nieuwe klanten aannemen. Tot die tijd hebben onze vaste klanten voorrang om te reserveren. Daarna zullen wij pas andere reserveringen aan gaan nemen.

Wij rekenen op uw begrip.

 • Per 1 januari 2021 zullen wij nieuwe tarieven hanteren. Dagopvang wordt €16 per dag en vakantieopvang wordt €18,50 per dag. Voor het hoogseizoen geldt een toeslag van €2,50 per dag.
 • Onze prijzen gelden per dag, en niet per nacht!
 • Tijdens het hoogseizoen en schoolvakanties wordt er €2,50 per dag extra in rekening gebracht.
 • Hoogseizoen = 1 juli t/m 31 augustus & alle schoolvakanties
  ingaande op de vrijdag voordat de vakanties beginnen
  en die eindigt op maandag wanneer de scholen weer beginnen.
  Alle regio’s zullen hiervoor aangehouden worden
 • Indien de hond vóór de afgesproken periode wordt opgehaald dan betaald de eigenaar de kosten over de hele afgesproken periode
 • Bij een reservering voor ons pension worden de breng- en haal dag ieder als een volledige dag gerekend.
 • Mocht u de reservering willen annuleren, dan kunt u dit tot 2 weken van te voren kosteloos doen. Binnen 2 weken voor aanvang van de gereserveerde periode, brengen wij een gedeelte van de totale kosten van de gereserveerde periode in rekening. Tenzij u een annuleringsverzekering heeft afgesloten voor €10 per reservering, per dier. Dan kunt u ten alle tijde kosteloos annuleren.

Verzorging

Borstelen

Per week

Per hond €12,50

Wassen

Per keer

Per hond €14,00